Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Υπάρχει κάποιος συνάνθρωπος μας ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Όσοι προσφέρονται να βοηθήσουν ή θέλουν πληροφορίες ας επικοινωνήσουν στο
e-mail: stath_ath@hotmail.com .

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Πριν λίγες μέρες η ομάδα μας έδινε ένα δύσκολο αγώνα στην Αθήνα με την Αεκ. Τα παιδιά της Αντίστασης αποφάσισαν να οργανώσουν την δεύτερη εκδρομή τους μετά από αυτήν στη Λάρισα. Οι δυσκολίες πολλές για να οργανώσεις μια εκδρομή χωρίς να έχεις σύνδεσμο, χωρίς να στέλνεις ανακοινώσεις σε εφημερίδες, χωρίς να έχεις ραδιοφωνική εκπομπή να το μεταδώσεις. Όταν θέλεις όμως κάτι παρά πολύ και έχεις πίστη και λύσσα το καταφέρνεις. Από στόμα σε στόμα λοιπόν, με 5-6 τηλέφωνα και τα άτομα για το λεωφορείο μαζεύτηκαν.




Παραμονή το βράδυ της εκδρομής επικοινωνούμε με το ταξιδιωτικό γραφείο για να τους δώσουμε τον ακριβή χώρο της αναχώρησης. Εκείνη την στιγμή έρχεται το σοκ. Μας πληροφορούνε από το πρακτορείο οτι δεν υπάρχει λεωφορείο. ''μα χτες που μιλήσαμε μας είπατε ότι υπάρχει και κλείσαμε''. Η απάντηση τους συνεχίζει να είναι αρνητική. Εκείνη την στιγμή καταλαβαίνουμε ότι κάποιος μας την έχει φέρει ύπουλα. Ξεκινάμε έναν αγώνα δρόμου να βρούμε λεωφορείο λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει η εκδρομή.Μετά από απανωτά τηλέφωνα και τρέξιμο καταφέρνουμε και βρίσκουμε λεωφορείο.Έτσι είναι η Αντίσταση. Κουβαλάει λύσσα μέσα της. Δεν καταθέτει τα όπλα ποτέ.

Όλοι αναρωτιέστε βέβαια όπως και εμείς ποιο ήταν αυτό το αόρατο χέρι που πήγε με αυτόν τον ύπουλο τρόπο να μας κόψει την εκδρομή. Ενδείξεις υπάρχουν πολλές. Δεν έχουμε όμως τις αποδείξεις ώστε να βγάλουμε στην φορά τους ένοχους.

Θα μας ρωτήσουν κάποιοι τι συμφέρον μπορεί να είχε αυτός ή αυτοί που το κάνανε. Θα τους απαντήσουμε ότι, όταν μετά από πολλά χρόνια πας να σπάσεις αυτό το εκδρομικό μονοπώλιο που κατέχουν οι δυο βασικοί σύνδεσμοι του Άρη και δημιουργείς μια τρίτη επιλογή, πιστέψτε μας, κάποιοι έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι αυτοί που θέλουν να κρατήσουν τον λαό του Άρη εγκλωβισμένο σε αυτό το διπολικό συνδεσμιακό σύστημα που οι ίδιοι με τον τρόπο τους έχουν επιβάλει προς συμφέρον τους. Οι μεν Superades έχουν την απόλυτη εξουσία και κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανέναν, οι δε Ιερολοχίτες μέσα από αυτήν την κατάσταση καταφέρνουν ακόμα και επιβιώνουν(ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη) συσπειρώνοντας τους αντι-Superades. Έτσι είναι και οι δυο άκρως ευχαριστημένοι. Και τους δυο θα τους χαλούσε ένας τρίτος πόλος.

Πασοκ- Νέα Δημοκρατία

Φασίστες-Αντιφασίστες

Super 3 - Ιερολοχίτες.

Κλασικά διπολικά συστήματα. Κλασική συνταγή της εξουσίας.

Το παράδοξο είναι ότι όταν εμφανίζεται η τρίτη επιλογή κατά έναν περίεργο τρόπο οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές την πολεμάνε και οι δυο λυσσαλέα. Πολύ φυσικό αφού δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα με τα οποία είναι και οι δυο ικανοποιημένοι.

Εμείς για ακόμα μια φορά θα προτείνουμε στον λαό του Άρη να απεγκλωβιστεί από αυτή την ιστορία, να δημιουργήσει τους δικούς του πυρήνες και να οργανώσουν τα δικά τους αυτόνομα λεωφορεία. Δεν είναι δύσκολο. Εμείς δείξαμε ότι μπορούμε. Εσείς γιατί όχι;

Και υποσχόμαστε ότι όταν ξαναβρεθούν κάποια αόρατα χέρια, να βάλουν φρένο σε οποιοδήποτε αυτόνομο λεωφορείο είτε δικό μας είτε αλλού πυρήνα,

ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ

Με αυτό το κείμενο θέλουμε να δείξουμε σε όλους του Αρειανούς την βρωμιά και τον κομπλεξισμό που έχει φωλιάσει μέσα στο συνδεσμιακό κίνημα του Άρη μας.

Σε ''Αρειανούς'' που προσπαθούν να εμποδίσουν συνοπαδούς τους να ταξιδέψουν για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, μόνο μια κατηγορία μπορούμε να τους προσάψουμε.

Αυτή της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.



Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους ανθρώπους που διαβάζουν το blog, ότι θα ξεκινήσουμε να παρουσιάζουμε κείμενα και απόψεις μεμονωμένων ανθρώπων

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ 100% ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ

Τα email των συνεργατών της αντίστασης θα βρίσκονται στην διάθεση όσων θέλουν να σχολιάσουν τα κείμενα τους και να έρθουν σε επαφή με αυτούς.

ΜΙΑ ΟΠΑΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

Λοιπόν,ο Πανόπουλος ζητάει άλλη μια χρονιά 40 ευρώ εισιτήριο Ξέρει ποσό είναι το μεροκάματο σήμερα; Καλά ρε τρέλα πουλάτε εσείς οι επιχειρηματίες που έχετε τις ομάδες για το χόμπι σας;τα εισιτήρια είναι πανάκριβα παντού.

Το γήπεδο υποθέτω το χτίζει το κράτος σαν πολιτιστικό χώρο. Λάθος; Τόσο κάνει ο πολιτισμός σας; Ενάμιση μεροκάματο; Σας φτάνουν και σας περισσεύουν λεφτά που σας δίνει το χαζοκούτι(τηλεοπτικά) και δεν σας νοιάζει αν πάει ο οπαδός στο γήπεδο.

Ακούστε τώρα την δικιά μου γνώμη: Φεύγουν οι μπάτσοι οι ασφαλίτες οι κάμερες και όλη η καταστολή από το γήπεδο και το ποσό που χρησιμοποιούσαν για την καταστολή θα δίνετε στις π.α.ε. για να μπορέσει να πέσει η τιμή του εισιτήριου

Δηλαδή τα λεφτά που δίνει το κράτος και οι παε για την καταστολή να τα δώσει για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο τζάμπα

Η οικονομία της καταστολής δεν στηρίζετε στο υποτιθέμενο έγκλημα για να αιτιολογεί την ύπαρξη της;

Αν την καταστρέψει αυτοκτονεί!

Γι αυτό σήμερα η βια μεταξύ οπαδών πρέπει αποτελέσει παρελθόν! Είναι ντεμοντέ ρε!Στηρίζει την καταστολή!Μόνο ξύλο στην καταστολή!

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ.


ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ YELLOW ACTION
EMAIL- kitrini.fraxia@gmail.com

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

Στις 25 Μαρτίου η αγαπημένη μας ομάδα έκλεινε Τα 94 χρόνια ζωής.


Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ λοιπόν Έκανε μια μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια του σωματείου.


Κάλεσε πολλούς και διάφορους. Από παλιούς παίχτες μέχρι παράγοντες του καθεστώτος
που κυβερνάει την χώρα


Εκεί είναι το πρόβλημα. Τι δουλειά έχεις να συναναστρέφεσαι με αυτούς;


Θα βγει βέβαια η Π.Α.Ε. και θα σε πει επικοινωνιακό ζήτημα, επαφές, γνωριμίες και στην τελική είμαι εκλεγμένος από τη ΛΕΣΧΗ. Εσείς με εκλέξατε. Και από την στιγμή που σέβεσαι ένα λαοκρατικό όργανο όπως την λέσχη δεν μπορείς να πεις περισσότερα.


Στην εκδήλωση όμως παραβρέθηκε και ο Super-3-.


Και αναρωτιόμαστε πως οι μεγάλοι επαναστάτες, οι αντάρτες, οι ανυπότακτοι, αυτοί που όταν τους ακούς η τους διαβάζεις νομίζεις ότι αρχηγοί του συνδέσμου τους είναι ο Τσε Γκεβάρα και ο Σιμον Μπολιβάρ, πως αυτοί κατάφεραν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τα καθάρματα που κυβερνάνε την χώρα; Να κινούνται στον ίδιο χώρο με αυτούς που επηρεάζουν αρνητικά κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας.

Στην επάνω φωτογραφία βλέπουμε τον Ιωαννίδη με τον Καλαφάτη. Υφυπουργός αθλητισμού ο ένας υφυπουργός ανάπτυξης ο άλλος. Στελέχη της κυβέρνησης και οι δυο. Ξεχάσαν μήπως οι επαναστάτες του γλυκού νερού ότι πριν λίγο ο καιρό ο Ιωαννίδης με τον Λιάπη παρουσίασαν ένα καινούργιο νόμο πιο σκληρό και απο αυτόν του Ορφανού; Ξεχάσαν οτι και σήμερα υπάρχουν οπαδοί μέσα στα μπουντρούμια; Και μην βγεί κανείς να μας πει οτι τους μιλήσανε και τους πιέσανε για τον νόμο και άλλες τέτοιες αηδίες. Ναι και μετά φάγανε και ένα φερε ροσε. Μας κακομαθένετε κύριε υφυπουργέ.

Δείτε σε αυτό το τραπεζάκι πως μοστράρουνε τις αφεντομουτσουνάρες τους στελέχη του κυβερνόντος κόμματος(κάπου εκεί κοντά πρέπει να είναι και το τραπεζάκι με τους συνδεσμίτες-επαναστάτες). Γκιουλέκας, Ψωμιάδης σε πρώτο πλάνο. Ψωμιάδης, ο άνθρωπος που όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει οτι στηρίζει τον πρωθυπουργό. Δηλαδή στηρίζει την κυβέρνηση της ανεργίας, της ακρίβειας και χιλίων δυο άλλων αρνητικών. Τώρα ποιοι άλλοι ήταν εκεί δεν γνωρίζουμε ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ.

Εκεί ήταν αυτοί που μόνο με το νου τους κάνουν αντίσταση. Βέβαια όταν έρχεσαι σε επαφή συζητάς και συναναστρέφεσαι με τέτοια άτομα κάνεις κάποια αντίσταση. Κάνεις αντίσταση στην εργατική τάξη, στους συνταξιούχους, στους ανέργους και γενικά σε όλους αυτούς που θέλουν το κακό της καλής μας κυβέρνησης.

Δεν έχει καταλάβει ο Σαουρίδης και οι αυλικοί του οτι, όταν πας σε χώρους που βρίσκονται οι αφεντάδες της βουλής και συζητάς όμορφα και ωραία, νομιμοποιείς τα εγκλήματα τους και δίνεις στήριξη σε αυτούς;

Ότι δεν μπορείς για το καλό της ομάδας όπως ευαγγελίζεστε να ανέχεσαι την ''δημοκρατική'' μπότα κάτω από την οποία στενάζει ένας ολόκληρος λαός.

Για ακόμα μια φορά θα τονίσουμε ότι, στην χώρα που βασιλεύει η πουστιά και οι υπόγειες συναλλαγές, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Πολλοί από εμάς παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό ένα παράδοξο γεγονός. Ενώ η ομάδα μας σημειώνει μεγάλες επιτυχίες, στο οπαδικό και συνδεσμιακό επίπεδο υπάρχει μια στασιμότητα που οδηγεί στην παρακμή.
Οι αιτίες πολλές

Μια από τις βασικότερες αιτίες παρακμής είναι η απορρόφηση των συνδέσμων από το σύστημα.
Οι σύνδεσμοι έχουν χάσει πλέον κάθε ίχνος κριτικής διάθεσης πού τους διέκρινε τα προηγούμενα χρόνια. Έγιναν κομμάτι αυτού που πολεμούσαν.
Βλέπουμε συνδέσμους να έρχονται σε επαφή με πολιτικά στελέχη κομμάτων και να τους στηρίζουν ανοιχτά, καλώντας τα μέλη τους να τους ψηφίσουν με πρόσχημα την οπαδική ταυτότητα του εκάστοτε πολιτευόμενου.
Μάλλον οι '' αρχηγοί'' των συνδέσμων μας ξεχνάνε ότι η πολιτική εξουσία είναι η υπεύθυνη για την καθημερινή μας μιζέρια και αθλιότητα.
Στην χώρα της μίζας και των dvd αυτή η σύνδεση των συνδέσμων με κομματικές παρατάξεις είναι ύποπτη.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Εδώ εμφανιζόμαστε εμείς. Ποίοι είμαστε εμείς;
Είμαστε ένας πυρήνας ελεύθερων και ανεξάρτητων Αρειανών, που έχουμε αηδιάσει με την επικρατούσα κατάσταση.

Το όνομα μας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΄΄ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ΄΄
Σήμα μας το κίτρινο αστέρι, η νεκροκεφαλή και τα διασταυρωμένα kalznikov.
  • Αστέρι για την επανάσταση την μοναδική λύση για την επιβίωση του ανθρώπου.
  • Κίτρινο για το ιερό χρώμα της ομάδας μας.
  • Νεκροκεφαλή-πίστη στις ιδέες μας μέχρι τον θάνατο.
  • Kalazikov- σύμβολο αγωνιστικής και αντάρτικης διάθεσης.
ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ

Αηδιάσαμε με τους προσκυνημένους στην πολιτική εξουσία μεγαλοσυνδεσμίτες.
Αηδιάσαμε με την εμφύλια διαμάχη μεταξύ Αρειανών, που συντηρούν κάποιοι προς όφελος τους.
Αηδιάσαμε με την εκμετάλλευση των οπαδών για πολιτικό και οικονομικό συμφέρον.
Αγανακτήσαμε με την ακραία καταστολή που επιβάλλεται στα γήπεδα, είτε ανθρώπινη είτε ηλεκτρονική.
Αγανακτήσαμε να βλέπουμε ποδοσφαιριστές να παίρνουν εκατομμύρια και εμείς να μην έχουμε λεφτά να πάρουμε εισιτήριο
Σιχαθήκαμε να βλέπουμε παιχνίδια διαιτησίας-συνωμοσίας.
Σιχαθήκαμε με τους ψευτοχούλιγκανς που οι πράξεις τους βοηθάνε το έργο της αστυνομίας.

Αηδιάσαμε, αγανακτήσαμε, σιχαθήκαμε το άθλιο καπιταλιστικό μοντέρνο κωλοποδόσφαιρο σας και λέμε σας γιατί εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό το έκτρωμα.

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ;

Εμείς δεν θα σας δώσουμε την έτοιμη μασημένη λύση να την καταπιείτε
Δεν ήρθαμε να το παίξουμε μεσσίες.
Με την στάση μας αποδεικνύουμε ότι υπάρχει και ένας άλλος δρόμος.
Αυτό που προτείνουμε είναι να δημιουργήσετε τις δικές σας αυτόνομες ομάδες.
Αυθεντικές και ανεξάρτητες. Να αποφασίζετε εσείς για τον εαυτό σας για την παρέα σας για την φάση σας.
Να μην έχετε ανάγκη κανέναν συνδεσμοπατέρα ή αρχισυνδεσμίτη να είστε κύριοι του εαυτού σας.
Μακριά από όλους αυτούς.
Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε εμάς. Ακολουθήστε το ένστικτο σας.

Δεν μας ενδιαφέρει αν δεν καταφέρουμε κάτι από όλα αυτά που λέμε.
ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Για ένα μόνο να είστε σίγουροι
ΟΤΑΝ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ...............
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ.


ΑΡΗΣ---------ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!!!

ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ BLOG

Δημιουργήσαμε αυτό το blog με σκοπό την ύπαρξη ενός μέσου αντι-πληροφόρησης του Αρειανού
λαού. Εδώ θα διαβάζετε όλα τα απαγορευμένα θέματα που άλλοι προσποιούνται ότι δεν υπάρχουν.
Εδώ τελειώνει η κατεστημένη συνδεσμιακή προπαγάνδα.

ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ............