Τρίτη 15 Απριλίου 2008

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

Μας πληροφόρησαν ότι οπαδοί του Ηρακλή που έχουν ένα blog βάλανε στους συνδέσμους(links) τους και το δικό μας blog. Αποφασίσαμε και εμείς να πράξουμε το ίδιο.
http://www.iraklis-antikatastolh.blogspot.com/
ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΑΡΗΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Έφτασε σήμερα στα αυτιά μας κάτι που δεν μας άρεσε καθόλου. Μας ανέφεραν κάποια άτομα ότι ακούσαν σε ραδιοφώνικες εκπομπές τις πόλης, να διαβάζονται μυνήματα του τύπου : ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙ-SUPER-3- και λοιπές μαλακίες. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη για αυτά τα περιστατικά. Θεωρούμε ότι είτε είναι από λάθος αντίληψη κάποιων για την Αντίσταση, είτε προβοκάτσια από κάποιους άλλους. Δεν ακούμε ραδιοφωνικές εκπομπές ούτε διαβάζουμε αθλητικές εφημερίδες και αυτό προτείνουμε και σε όλους. Δεν θέλουμε να έχουμε ουδεμία επαφή με δημοσιογράφους. Είναι εχθροί μας.
Για κάποιους που δεν εννόησαν καλά το ρόλο μας, να τους πούμε οτι το να μην συμφωνούμε σχεδόν σε όλες τις θέσεις μας με τον Super-3-, δεν μας κάνει αντισουπεράδες, μας κάνει Αντίσταση.
Δεν ήρθαμε να σπείρουμε την διχόνοια, αλλά ούτε να φέρουμε την ομόνοια. Δεν είμαστε ούτε διάβολοι ούτε άγιοι. Δεν ήρθαμε να φάμε την θέση κανενός. Ήρθαμε για να φέρουμε καινούργιες προτάσεις και ιδέες.
Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο κείμενο, στήριγμα σε εμάς δεν θα βρούνε γυμνοσάλιαγκες τύπου βελιδείου. Όσοι πιστεύετε κάτι τέτοιο να το ξεχάσετε.
ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ''ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ'' ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΛΕΣΧΗ: ΕΝΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Η ΑΡΕΙΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να κάνει, αφού θεωρεί την δημιουργία της λέσχης μια επαναστατική πράξη. Το να διώχνεις τους μεγαλοπαράγοντες, και στην θέση τους να βάζεις την λαϊκή θέληση και επιλογή, και το να δημιουργείς μια κοινότητα ανθρώπών που θα αποφασίζουν αυτοί για τον εαυτό τους, και όχι ο κάθε διαφημιζόμενος καπιταλιστής ''Μεσσίας'', μόνο ως επαναστατική πράξη μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Η δημιουργία της λέσχης ,είναι πολύ πιθανό να έχει αντίκτυπο και να επηρεάσει και οπαδούς άλλων ομάδων, αλλά και άλλες κοινωνικές ομάδες εκτός ποδοσφαίρου. Μπορεί να δείξει στον κόσμο, ότι έχει την δυνατότητα να πάρει τις τύχες του στα χέρια του και να αυτό-οργανωθεί, χωρίς να χρειάζεται να τον ελέγχει και να τον εκμεταλλεύεται ο κάθε ψευτοηγέτης, δήθεν για το καλό του.

Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα προκαλέσει την σφοδρή αντίδραση αυτών που γεμίζουν τις τσέπες τους και τις κοιλάρες τους, με τον κόπο και τον μόχθο των απλών ανθρώπων. Αν αυτοί οι απλοί άνθρωποι, δημιουργήσουν ένα μοντέλο ανάλογο με την λέσχη στην δουλεία τους, στην γειτονία τους, στην ομάδα τους, θα δώσουν τέλος στην παντοκρατορία των αχόρταγων για χρήμα, τεράτων. Αυτά τα σιχαμερά υποκείμενα, θα κάνουν ότι μπορούν για να πολεμήσουν τέτοιες λαϊκές πρωτοβουλίες. Το ισχυρότερο όπλο που θα χρησιμοποιήσουν, είναι να αποδείξουν ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτυγχάνουν. Για αυτό οι πιθανές επιτυχίες του Άρη να τους δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτό τους το έργο. Δεν λέμε σε καμία περίπτωση ότι η επανάσταση θα ξεκινήσει από τον Άρη. Απλά η ομάδα αυτή, με το μοντέλο που ακολουθεί δίνει ένα παράδειγμα για το πώς μπορούμε μέσω της αυτό-οργάνωσης, να χτυπήσουμε αυτούς που εξουσιάζουν τις ζωές μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Επειδή ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε, και με ποίους έχουμε να κάνουμε, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους. Δεν πρέπει με τίποτα να επιτρέψουμε κάποιους να κομματικοποιήσουν την λέσχη. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου εντολοδόχοι των κομμάτων παρεισέφρησαν μέσα σε λαϊκές οργανώσεις (πχ συνδικαλισμοί) και τις κατέκτησαν εκ των έσω, προς όφελος τών αφεντικών τους. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Είναι σίγουρο ότι θα το προσπαθήσουν. Για αυτό τα μάτια μας ανοιχτά και να είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση, για να στέλνουμε από εκεί που ήρθαν αυτά τα βρωμερά και μίζερα ανθρωπάκια.


ΓΙΑΤΙ;

Δυστυχώς βλέπουμε κάτι που δεν μας αρέσει καθόλου. Παρότι η λέσχη έχει αποδείξει την αξία της, βλέπουμε τον λαό του Άρη, να μην την έχει αγκαλιάσει όπως θα έπρεπε. Δεν ξέρουμε τι φταίει δεν είμαστε ειδικοί. Περιμένουμε να δούμε στην συνέχεια, πως θα αντιμετωπισθεί αυτή η απάθεια των Αρειανών όσο αφορά το ζήτημα της λέσχης. Φυσικά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.

ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βλέπουμε να οργανώνονται συνελεύσεις της λέσχης σε πολυτελή ξενοδοχεία. Θεωρούμε ότι αυτό είναι μεγάλο λάθος. Η λέσχη είναι μια λαϊκή βάση. Αποτελείτε κατά το μεγαλύτερο της μέρος από λαϊκά στρώματα. Δεν έχει θέση σε πολυτελείς αίθουσες ξενοδοχείων. Δεν μας ενδιαφέρει αν το ξενοδοχείο ανήκει σε αρειανό. Θέλουμε να δούμε την λέσχη στις γειτονιές μας. Να την νιώσουμε δίπλα μας, να την νιώσουμε δικιά μας. Υπάρχουν παρά πολλοί δημοτικοί χώροι σε δήμους, όπου η λέσχη θα μπορούσε να βρει στέγη. Δεν πρέπει μόνο ο λαός να πλησιάσει την λέσχη αλλά και η λέσχη τον λαό.

Η δική μας κριτική είναι πάντα καλοπροαίρετη και έχει σαν σκοπό να δώσει ιδέες και όχι να σπείρει διχόνοιες η να ξεκινήσει πολέμους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρέπει και εσείς να δημιουργήσετε τις δικές σας λέσχες μέσα στις ομάδες μας. Και εσείς, όπως και εμείς παλαιοτέρα, αντιμετωπίζεται προβλήματα με τις διοικήσεις σας. Στείλτε τους από εκεί που ήρθαν και αναλάβετε εσείς την ευθύνη Έτσι μπορούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και να το φτιάξουμε όπως εμείς θέλουμε. Όπως εμάς μας αρέσει. Όπως εμείς γουστάρουμε. Εμείς τα καταφέραμε εσείς γιατί όχι;

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ

ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ



Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

Τον τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή της στην πολιτικοποιημένη ''πιάτσα'' της χώρας, μια καινούργια κόντρα. Είναι ο περιβόητος πόλεμος φασιστών-''αντιφα''. Δεν θα σχολιάσουμε τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές, Δεν δίνουμε σημασία. Με αυτή την ανακοίνωση, θέλουμε να αναφέρουμε ότι δεν ανήκουμε σε κανένα από τα δυο αυτά στρατόπεδα. Ο εχθρός για εμάς βρίσκεται στα υπουργεία, στα δικαστήρια, στις τράπεζες, στα αστυνομικά τμήματα, στις βίλες των πλουσίων προαστίων. Εχθρό βλέπουμε τον εργοστασιάρχη που δίνει μισθούς πείνας στον εργάτη, και το εργοστάσιο του μολύνει το περιβάλλον. Εχθρό βλέπουμε τον μεσάζοντα που ανεβάζει τις τιμές στα ύψη. Εχθρό βλέπουμε τον ''αστέρα'' της τηλεόρασης που περνάει σάπια πρότυπα. Εχθρό βλέπουμε τον εργοδότη μας, που μας δίνει ψίχουλα ενώ αυτός κάνει ταξιδάκια αναψυχής στην Χαβάη. Δεν βλέπουμε σαν εχθρό μας ούτε την ελληνική σημαία, ούτε τον Τσε Γκεβάρα. Τέτοιες ανούσιες κόντρες έχουν σαν σκοπό, τον αποπροσανατολισμό της νεολαίας από τους αληθινούς εχθρούς, που αναφέραμε πιο πάνω.


Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Δυστυχώς η κόντρα αυτή έχει πάρει σάρκα και οστά και στα γήπεδα. Βλέπουμε συχνά μέσα στις οπαδικές τάξεις των ομάδων μας, τις δυο αυτές αντιμαχόμενες πλευρές να συγκρούονται, για το ποια θα επικρατήσει, δημιουργώντας ένα τεράστιο μπάχαλο και χωρίζοντας το κόσμο σε καλούς και κακούς, μέσο του παλιού ρητού ''όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας''.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ

Η Αρειανή Αντίσταση θέλει να κάνει γνωστό, ότι διαχωρίζει την θέση της, και δεν έχει καμία σχέση, ούτε συμμετέχει σε αυτό τον ανούσιο πόλεμο. Όμως δεν παύει να βλέπει σαν εχθρούς της κάποιους ψευτοπαληκαράδες-μέλη κόμματος της βουλής, που για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους στο γήπεδο, έρχονται παρεούλα με τα φιλαράκια τους, τους μπάτσους. Μηδενική ανοχή σε τέτοιους γλοιώδεις χαφιέδες και συνεργάτες του αστικοδεξιού καθεστώτος και της αστυνομίας.


ΑΡΕΙΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ


Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

Η Αρειανή Αντίσταση θέλει με αυτό το κείμενο να αποτίσει φόρο τιμής σε ένα μεγάλο επαναστάτη. Τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ.


Στα βουνά της Θράκης μια σκλάβα γέννησε ένα παιδί που κι αυτό έγινε σκλάβος στα δώδεκα χρόνια του. Από την νεανική του όμως ηλικία σκεφτόταν πώς να διαλύσει τα δεσμά της σκλαβιάς, 2000 χρόνια πριν από τη διακήρυξη της ελευθερίας των σκλάβων...


Ο Σπάρτακος ήταν ένας μονομάχος θρακικής καταγωγής που ηγήθηκε μιας μεγάλης επανάστασης δούλων και άλλων καταπιεσμένων ατόμων εναντίων της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αρχικά υπηρέτησε στον ρωμαϊκό στρατό ως μισθοφόρος, απ’ όπου λιποτάκτησε, αλλά συνελήφθη και κατέληξε στη σχολή μονομάχων του Λέντουλου Βατιάτου στην Καπύη την Καμπανίας. Η πόλη αυτή ήταν περίφημη για τις σχολές μονομάχων που φιλοξενούσε, οι περισσότεροι των οποίων ήταν γαλατικής και θρακικής καταγωγής. Το 73 π.Χ. ο Σπάρτακος μαζί με 70 άλλους μονομάχους της Καπύης δραπέτευσαν και κατέφυγαν στις πλαγιές του Βεζούβιου, απ’ όπου διενεργούσαν επιδρομές λεηλατώντας τα γειτονικά κτήματα. Ο Σπάρτακος αναδείχθηκε σε αρχηγό τους, ενώ από τους υπόλοιπους ξεχώρισαν οι Γαλάτες, Κρίξος και Οινόμαος.

Ο αριθμός των επαναστατών άρχισε να μεγαλώνει καθώς στις τάξεις τους προσχωρούσαν δούλοι, άποροι και κατατρεγμένοι, μεταξύ αυτών και πλήθος γυναικόπαιδων. Ο Σπάρτακος και οι μονομάχοι-σύντροφοί του ανέλαβαν να εκπαιδεύσουν τους οπαδούς τους κι έτσι γύρω από τον πυρήνα τον μονομάχων, σε λίγες εβδομάδες, δημιουργήθηκε ένας μικρός στρατός. Οι Ρωμαίοι αρχικά αντέδρασαν με νωθρότητα, θεωρώντας ότι πρόκειται για ακόμα μία από τις πολλές μικροεξεγέρσεις δούλων. Μέχρι τον επόμενο χρόνο όμως ο Σπάρτακος είχε καταστεί κύριος της Καμπανίας, έχοντας πρώτα εξολοθρεύσει μια ρωμαϊκή δύναμη 3.000 ανδρών, μαζί με τον διοικητή της. Οι τάξεις των δούλων τώρα πυκνώνουν με μεγαλύτερο ρυθμό, φτάνοντας τις 120.000. Μάλιστα συγκροτείται και πολυάριθμο ιππικό. Κατόπιν τούτου οι Ρωμαίοι αντελήφθησαν ότι είχαν να αντιμετωπίσουν έναν καλά εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο στρατό και έστειλαν εναντίον των δούλων τους υπάτους Γέλλιο Ποπλικόλα και Λέντουλο Κλαυδιανό. Ο στρατός των υπάτων κατάφερε να παγιδεύσει και να εξοντώσει στην Απουλία το στρατό του Κρίξου, μαζί με τον διοικητή του, που είχε διαχωριστεί από τον στρατό του Σπάρτακου και ακολουθούσε δική του πορεία.

Η επιτυχία αυτή δεν διήρκεσε πολύ. Θέλοντας να παγιδεύσουν τον κύριο όγκο των εξεγερθέντων, που υπό τον Σπάρτακο βάδιζε προς τη Βόρειο Ιταλία με σκοπό να εξέλθει από την ρωμαϊκή επικράτεια, οι δύο ύπατοι χώρισαν τις δυνάμεις τους, αλλά συνετρίβησαν διαδοχικά. Όλοι οι Ρωμαίοι αιχμάλωτοι εκτελέστηκαν μετά τη μάχη. Τρίτη νίκη επέτυχε ο Σπάρτακος στη Μόντενα εναντίον του διοικητή της εντεύθεν των Άλπειων Γαλατίας, Γάιου Κάσσιου Λογγίνου. Υπό την πίεση των οπαδών του που είχαν εθιστεί στη λαφυραγωγία, ο Σπάρτακος δεν διέβη τις Άλπεις όπως ήθελε, αλλά επέστρεψε στην Ιταλία. Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες, ένας αριθμός των αμάχων που ακολουθούσε τον στρατό του Σπάρτακου, πέρασαν τις Άλπεις και επέστρεψαν στις πατρίδες τους. Πάντως, οι περισσότεροι επέστρεψαν στην Ιταλία. Οι συνεχείς νίκες τούς οδήγησαν στο να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητές τους. Επίσης, υπολόγιζαν να περάσουν στην πλούσια Σικελία, η οποία είχε τεράστιο αριθμό σκλάβων και μετρούσε δύο μεγάλες επαναστάσεις σκλάβων κατά τις προηγούμενες δεκαετίες. Για το σκοπό αυτό ήρθε σε συνεννόηση με Κίλικες πειρατές.

Οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν δέος στη Ρώμη. Ανακάλεσε τους δύο υπάτους και ανέθεσε την πάταξη της εξέγερσης στον έμπειρο στρατηγό Μάρκο Λικίνιο Κράσσο στον οποίο παραχώρησε αυξημένες εξουσίες. Ο Κράσσος προσπάθησε με τεχνάσματα να φέρει τον στρατό των δούλων σε ευνοϊκή για τους Ρωμαίους θέση. Παράλληλα έστειλε τον υπαρχηγό του, Μόμμιο, να επιτηρεί τις κινήσεις των αντιπάλων χωρίς, όμως, να δώσει μάχη. Ο Μόμμιος, ωστόσο, παράκουσε τις εντολές που είχε λάβει με συνέπεια να δεχτεί ταπεινωτική ήττα. Πάραυτα, ο Κράσσος επέμεινε στην καταδίωξη του Σπάρτακου, που βρέθηκε εγκλωβισμένος κοντά στο Ρήγιον (τέλη του 72 π.Χ.) καθώς οι πειρατές αφού εισέπραξαν τα ναύλα αθέτησαν τη συμφωνία. Έτσι ο Ρωμαίος στρατηγός συνεπλάκη με ένα τμήμα των επαναστατών. Η μάχη υπήρξε πολύωρη με μεγάλες απώλειες εκατέρωθεν. Στην συνέχεια προσπάθησε να εμπλέξει και τον κύριο όγκο των εχθρών του, αλλά οι τελευταίοι υπό την καθοδήγηση του Σπάρτακου ξέφυγαν από την παγίδα και διέσπασαν τις γραμμές των Ρωμαίων, προκαλώντας μάλιστα σοβαρές απώλειες στους διώκτες τους.

Η τελευταία αυτή επιτυχία των δούλων ήταν μοιραία για την τύχη τους. Τυφλωμένοι από τις διαδοχικές επιτυχίες τους, αγνόησαν ακόμα μία φορά τις υποδείξεις του Σπάρτακου και αποφάσισαν να δώσουν μάχη σε ανοικτό πεδίο. Από την άλλη, ο Κράσσος επεδίωκε να δώσει την αποφασιστική μάχη (και φυσικά να νικήσει) πριν έρθουν ο Πομπήιος από την Ισπανία και ο Λούκουλος από την Μικρά Ασία, ώστε να καρπωθεί μόνον ο ίδιος την επικείμενη νίκη.
Η τελική μάχη έγινε στα Βασιλικάτα της Λουκανίας (Νότιος Ιταλία) την άνοιξη του 71 π.Χ. Υπήρξε πολύωρη και αιματηρή αλλά τελικά η συνοχή και η πειθαρχία των ρωμαϊκών στρατευμάτων έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους. Ο Σπάρτακος σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να βρει τον Κράσσο στο πεδίο της μάχης.
Οι αιχμάλωτοι δούλοι, περίπου 6.000 τον αριθμό, σταυρώθηκαν κατά μήκος της Αππίας Οδού, ενώ εκτιμάται ότι οι νεκροί στο πεδίο της μάχης ήταν πολύ περισσότεροι.

Η επανάσταση του Σπάρτακου θεωρείται η μεγαλύτερη επανάσταση δούλων της ρωμαϊκής Ιστορίας. Αν και εν τέλει πνίγηκε στο αίμα, η αναστάτωση που προκάλεσε στην καρδιά, μάλιστα, της ρωμαϊκής επικράτειας, είχε ως έμμεση συνέπεια μια σχετική έκτοτε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δούλων.


Αυτός ήταν ο Σπάρτακος. Ένας άνθρωπος που έδωσε την ζωή του για την ελευθερία. Ένας άνθρωπος που προτίμησε να πεθάνει πολεμώντας, παρά να ζήσει μέσα στην σκλαβιά και την ανέχεια. Ένας άνθρωπος που έδωσε όραμα και ελπίδα στους δούλους, και αυτοί με την σειρά τους όταν πιάστηκαν αιχμάλωτοι, στην ερώτηση των Ρωμαίων για το ποιός είναι ο Σπάρτακος, τον τίμησαν με την ανδρεία τους, αναφωνόντας ένας ένας ''ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ''.

Ο Σπάρτακος είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει τους επαναστάτες, τους καταπιεσμένους, τους σύγχρονους δούλους μέχρι τις μέρες μας, παρότι έχει πεθάνει εδώ και 2000 χρόνια. Το πνεύμα αυτού του επαναστάτη δεν θα πεθάνει ποτέ. Θα μας δείχνει πάντα τον δρόμο προς την ελευθερία.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!!! ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!!!


ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!!!

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!


ΣΟΚ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ!!!!!!! ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ!!!!!!!!! ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!!!!!!!!!!!

11 από τους 14 αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας άρσης βαρών, βρέθηκαν θετικοί στο αντιντόπινγκ-κοντρόλ. (οι υπόλοιποι 3 δεν ελέγχτηκαν γιατί ήταν τραυματίες) Όλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Κανείς δεν το πιστεύει. Θεωρίες συνωμοσίας και βλακείας στήθηκαν. Δεν είναι πιστευτές όμως. Αυτή την φορά κάποιοι την πάτησαν.

Η ιστορία των αναβολικών ξεκινάει κάπου στην Ανατολική Γερμανία την περίοδο του ψυχρού πόλεμου .Ο ανταγωνισμός μεταξύ καπιταλιστικών και κομμουνιστικών χωρών, έχει περάσει μετά τους εξοπλισμούς και στον αθλητισμό. Στην Αν. Γερμανία λοιπόν ξεκινάνε τα στήνονται τα πρώτα εργαστήρια ερευνάς και παραγωγής αναβολικών ουσιών. Την σκυτάλη σχεδόν αμέσως παίρνουν οι Η.Π.Α. και ακολουθούν μετά και οι υπόλοιπες χώρες.

Όλα αυτά τα χρόνια η επιστήμη του ντόπινγκ εξελίσσεται. Φτάνοντας στις μέρες μας να ακούμε ακόμα και για γονιδιακό ντόπινγκ!!! Είναι κοινό μυστικό, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών αθλητών κάνει χρήση τέτοιων ουσιών. O αθέμιτος ανταγωνισμός που επικρατεί σήμερα στον επαγγελματικό αθλητισμό, η δίψα για δόξα και τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών, οδηγούν ή ακόμα και αναγκάζουν τους αθλητές να κάνουν χρήση τέτοιων ουσιών. Φυσικό αυτό όταν η Χ αθλητική πολυεθνική εταιρεία, πιέζει τον αθλητή που σπονσοράρει για διακρίσεις, οι οποίες είναι οι καλύτερες διαφημίσεις για τα προϊόντα τους. Εδώ το περίεργο είναι ότι αθλητές-φίρμες που έχουν συμβόλαια με μεγάλες αθλητικές πολυεθνικές, δεν πιάνονται ποτέ ντοπαρισμένοι ακόμα και αν κάνουν τα 100 μέτρα σε 5 δευτερόλεπτα.

Όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί με τα αναβολικά, είναι απόρροια του επαγγελματικού αθλητισμού. Αυτού του αθλητισμού, που δεν στηρίζεται πάνω στην ευγενή άμιλλα, που δεν στηρίζεται πάνω στο αθλητικό ήθος και στην αξιοπρέπεια, αλλά στηρίζεται πάνω σε οικονομικά συμφέροντα.

Η μόνη λύση σε τέτοια σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός είναι μια. Να ξαναγίνει ερασιτεχνικός. Αν δεν συμβεί αυτό τότε τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν. Θάνατοι αθλητών, προβλήματα υγείας και άλλα σύμπτωμα από την χρήση αναβολικών θα είναι συχνότερα με τον καιρό. Όσο τα αδηφάγο τέρας του καπιταλισμού θα βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους, θα συνεχίζουμε να βλέπουμε αθλητές-πειραματόζωα. Μόνο μια στροφή του αθλητισμού προς τον ερασιτεχνισμό θα σώσει την κατάσταση. Όσοι ακόμα το θεωρούν αυτό αδύνατο, ρομαντικό ή γελοίο, ας προσέξουν μην κάποια μέρα είναι αυτοί που αγανακτισμένοι θα το απαιτήσουν.

Για την εθνική ομάδα, τι να πούμε; Σε μια χώρα όπου και το τελευταίο κύτταρο της βρίσκεται σε σήψη, ο αθλητισμός δεν μπορούσε να μείνει έξω από το χορό. DVD, siemens, ασφαλιστικό, ντόπα και χίλια δυο αλλά, συμπληρώνουν μέρα με την ημέρα το σκηνικό της δυσωδίας. Σε μια ολόκληρη χώρα που τα θεμέλιας της στηρίζονται στην κουτοπονηριά, στην πουστιά και στο ευ κονομήσατε, ο αθλητισμός δεν μπορει να αποτελεί εξαίρεση.

Βλέποντας όλα αυτά όμως, το μεγάλο όνειρο μας αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Κοιτάξτε λίγο γύρω σας και αντιληφθείτε, ότι τελικά δεν είναι τόσο μακρινό αυτό το όνειρο όσο κάποιοι νομίζουν.

Να χαίρονται κάποιοι την ολυμπιάδα τους. Την ολυμπιάδα της ντόπας, της μίζας, των πολυεθνικών εταιριών. Θα νοιώθουμε εθνικά περήφανοι, μόνο κάθε φορά που θα αποκαλύπτεται η μπόχα που κρύβει η νεοελλάδα μέσα της .Το σκηνικό που στήσατε κύριοι καταρρέει. Τα πειρατικά σας βουλιάζουν ένα ένα. Τρέξτε να μπείτε στις τρύπες σας τώρα.

Η Ελλάδα είναι κούκλα και από μέσα πανούκλα.


Ο πυρήνας των Αρειανών Αντιστασιακών καλεί των υφυπουργό αθλητισμού κ. Ιωαννίδη να ανακηρύξει τώρα την μεθιλτριενολονόλη Εθνική μας ντόπα.


Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΠΑΝΕ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΑΝΤΙ-ΣΟΥΠΕΡΙΣΜΟΣ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Από τις πρώτες μέρες που η Αντίσταση έκανε την εμφάνισή της, κάποιοι προσπάθησαν αμέσως, να της κρεμάσουν την ταμπέλα του αντι-σουπερά. Με αυτό το κείμενο θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.




Η Αντίσταση έχει τις δικές της ιδέες και αρχές. Δεν χρειάζετε να εναντιωθεί σε κάποιον για να απόκτησει υπόσταση. Σιγά σιγά με τα κείμενα της, δείχνει την πολιτικο-οπαδική της ταυτότητα και τις αρχές που πρεσβεύει. Οποιανού δεν του αρέσουν προβλημά του. Όταν οι άλλοι με τις πράξεις τους, πηγαίνουν κόντρα στις ιδέες, στις αρχές, και στις απόψεις της Αντίστασης, τότε δεν της αφήνουν περιθώριο να μην ασχοληθεί με αυτούς. Και στην τελική, όταν έχεις αναλάβει την ηγεμονία του συνδεσμιακού κινήματος του Άρη, κρίνεις και κρίνεσαι. Για αυτό, αποποιούμαστε το τίτλο του αντι-σουπερά, όχι βέβαια απο κάποιον φόβο, αλλά για να δείξουμε, οτι η ύπαρξη μας δεν στηρίζετε πάνω στην μη θέληση ύπαρξης κάποιων άλλων.





Αν θέλουνε οι ''φιλοι'' μας οι σουπεράδες να βρουν εχθρούς τους, ξέρουν που να ψάξουν. Άλλοι είναι οι πρεσβευτές του αντι-σουπερισμού εδώ και χρόνια. Ενός στείρου αντι-σουπερισμού που δεν στηρίζετε σε επιχειρήρηματα, ούτε σε προτάσεις, αλλά σε προσώπικες κόντρες και φιλοδοξίες. Εκεί να ψάξουν όχι σε εμάς. Εμείς δεν έχουμε σκοπό να φάμε την θέση κανενός. Δεν έχουμε βλέψεις τέτοιες. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχουν, οι συνδεσμιακοί παράγοντες της Σεφέρη και του ΣΟΛ. Δεν ήρθαμε για να ανοίξουμε παραρτήματα. Δεν ήρθαμε να γίνουμε ηγέτες. Ήρθαμε να συνεργαστούμε με τον λαό του Άρη.(αυτο το αποδείξαμε περίτρανα αφού στις εκδρομές μας ήρθανε και άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με πολιτικά. Δεν κανουμε διαχωρισμούς) ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ3 ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ3. Μόνο που σκεφτόμαστε οτι μπορεί να γίνουμε σαν εσάς, ταράζεται το στομάχι μας.





Ο αντι-σουπερισμός είναι η μεγάλη παγίδα που μπορεί να πέσει κάποιος, που προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καινούργιο μέσα στον Άρη. Είναι αυτό που περιμένουν κάποιοι για να πατήσουν και να σε πολεμήσουν, όταν ξεκινάς κάτι νέο. Είναι η ευκαιρία αυτών, να σε λοιδωρήσουν και να σε παρουσιάσουν σαν εχθρό του Άρη. Αυτό όλο βέβαια έχει μια βάση, αφού όλα αυτά τα χρόνια, όσοι κοντράρανε το Σουπερ3 είχαν σαν μόνο σκοπό να του φάνε την θέση, και ταυτόχρονα να βλάψουν την ομάδα. Δεν είχαν ενδοιασμό κάποιοι, να συνεργαστούν ακόμη και με παράγοντες βρυκόλακες όπως ο Λάκης Ιωαννίδης(περίπτωση ΕΣΦΑ). Αυτοί είναι που δώσανε το δικαίωμα στον σουπερά να θεωρεί εχθρό του, όποιον δεν τον γουστάρει. Αυτό εκμεταλεύτηκαν και οι αρχισυνδεσμίτες τους, για να μπορούν να κρατάνε την μονοκρατορία τους.(Δεν γουστάρεις τον Σουπερ3; Είσαι δάχτυλος του Γράντα, ποντίκι και άλλα τέτοια). Εμείς φυσικά δεν είμαστε χθεσινοί να την πατήσουμε έτσι εύκολα, ούτε και πουλημένα τομάρια να συνεργαστούμε με τέτοια βαμπίρ. Ασχοληθήκαμε στα πρώτα κείμενα μας με τον Σουπερ3 επίτηδες, με σκοπό να δείξουμε σε όλους οτι δεν υπάρχει καμία σχέση με τον εν λόγω σύνδεσμο. Ότι δεν συμφωνούμε με το συντηρητικό οπαδισμό του, και τις ανεπίτρεπτες συναναστροφές του με διαφόρους. Ότι δεν συμφωνούμε με την νοοτροπία του και τις επιλογές του. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει και μια άλλη οπαδική άποψη. Μια άλλη οπαδική γνώμη, ένας άλλος οπαδικός τρόπος ζωής. Διαχωρίσαμε την θέση μας καθαρά και ξάστερα. Τουλάχιστον εμείς το κάναμε εξ αρχής και αντρίκια. Δεν το κάναμε υπογείως και με πουστιά.




Το ότι θα ανεχτούμε τα μούτρα σας και εσείς τα δικά μας, είναι κάτι που δεν μας ευχαριστεί αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η οπαδική ζωή.





ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ....

Επειδή όλα αυτά τα χρόνια όταν εμφανιζόνται κάποιοι άνθρωποι και δείχνουν την αντίθεση τους στον Σουπερ3, εκείνη ταυτόχρονα την εποχή κάνουν την εμφάνιση τους και κάτι γυμνοσάλιαγκες(τύπου βελιδείου), έτοιμοι να εκμεταλευτούν την ευκαιρία. Είναι αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες που για πολλά χρόνια κράτησαν όμηρο τον Άρη και τους οπαδούς τους. Είναι μαζί τους και κάτι άλλοι γυμνοσάλιαγκες-οπαδοί που τους στηρίζουν, με την ελπίδα να ξαναχτίσουν μαζί στον Άρη την αυτοκρατορία της πουστιάς και να βασιλέψουν όλοι μαζί. Σε αυτούς μόνο ένα πράγμα έχουμε να πούμε. Στήριγμα σε εμάς ούτε να σκεφτείτε ότι θα βρείτε. Μην τολμήσετε να μας πλησιάσετε ούτε στα 100 μετρα. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.




ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SUPER-3- ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ.
ΔΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ -ΔΡΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.

ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.ΣΥ.Φ.Ε.

Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει για τον ΟΣΥΦΕ από τον καιρό που ιδρύθηκε. Με αυτό το κείμενο θέλουμε να πάρουμε θέση και να πούμε την γνώμη μας για τον ΟΣΥΦΕ.

Όταν μάθαμε οτι γίνονται κινήσεις για την δημιουργία ενός οργανισμού που θα ενώνει όλους τους οπαδούς οι περισσότεροι το είδαμε θετικά. Είπαμε οτι επιτέλους, ήρθε η ώρα να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα μίση και να δούμε απο κοινού ,πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτό το καινούργιο νομοσχέδιο-έκτρωμα. Κάποιοι σύνδεσμοι ομάδων αρνήθηκαν αμέσως την συμμετοχή τους στον Οσυφε, για δικούς τους καθαρά προσωπικούς λόγους, τους οποίους θεωρούμε εντελώς λάθος.

Ο Οσυφε ιδρύθηκε, και είπαμε οτι τώρα ξεκινάμε τον πόλεμο, αλλά.... Αλλά τα πράγματα δεν ήτανε όπως τα περιμέναμε. Από τις πρώτες μέρες είδαμε τον Οσυφε να μην κυρήτει τον πόλεμο αλλά να προσπαθεί να έρθει σε συνεργασία με διάφορους κρατικούς φορείς(πολιτικούς, κυβερνητικούς,αστυνομία), και μάλιστα να παραπονιέται γιατί λέει αυτοί δεν τους καλούσαν σε διάφορες συζητήσεις που κάνανε.

Μα ειναι δυνατόν ποτέ να σε καλέσει ο εχθρός σου να συζητήσετε πως θα σε αντιμετωπίσει;

Δεν έχουν καταλάβει στον Οσυφε, οτι δεν πρέπει να ζητάμε να μιλήσουμε με ανθρώπους, που ειναι υπεύθυνοι για τόσες άδικες φυλακίσεις που μέρα με την ημέρα αυξάνονται; Αυτοί οι ανθρωποι θέλουν το κακό μας για το καλό τους.

Και έφτασε η στιγμή που ο Οσυφε έκανε το τραγικό λάθος. Το λάθος που μας έκανε να τον σιχαθούμε. Συναντήθηκε με εκπροσώπους και βουλευτές του πασοκ, μετά την παρουσίαση του νόμου Λιάπη-Ιωαννίδη, για να συζητήσουν αυτό το πρόβλημα. Πέσανε σαν πρωτάρηδες στην παγίδα της αντιπολίτευσης. Τους έπιασε ο καημός στο πασοκ ξαφνικά να ενδιαφερθούν για τους οπαδούς. Μα ειναι δυνατόν να μην κατάλαβαν στον Οσυφε αυτό το βρώμικο παιχνίδι;

Πήγανε μάλιστα και στην βουλή!!!!!!!!!!!!!! Στο γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του πασοκ!!!!!!!!!!!!!!! Μπήκαν στο μπουρδέλο, που ολοι έλληνες θέλουν να κάψουν, και συζήτησαν με αυτούς που όλοι οι έλληνες θέλουν να κρεμάσουν. Μπράβο σου Οσυφε!!!! Που να πάει το φτωχό σας μυαλουδάκι, οτι καθαρά και μόνο για πολιτικό συμφέρον σας κάλεσε εκεί η αντιπολίτευση. Σαν τα πρόβατα πήγατε. Ο μόνος λόγος που μπορεί να ασχοληθεί το πασοκ με τους οπαδούς, είναι για να τσιμπίσει κάποιους ψήφους και να βγάλει προς τα έξω ένα πιο λαικό προφίλ, το οποίο έχει χάσει.

Δεν είδαμε τόσο καιρό κάτι οργανωμένο από τον Οσυφε. Δεν είδαμε μια γενική αποχή σε όλα τα γήπεδα. Δεν είδαμε πορείες οπαδών(οχι όλοι μαζί αυτό είναι αδύνατο ακόμη) συντονισμένες από τον Οσυφε. Δεν είδαμε ένα πανί με την υπογραφή του Οσυφε σε όλα τα γήπεδα. Δεν έχουμε δει τίποτα. Και είδαμε συνάντηση με μέλη του πασοκ!!!!!!!!!

Η θέση μας μετά από αυτή την πράξη του οσυφε, να συναντηθεί με μέλη του πασοκ, είναι εντελώς αρνητική. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με τον εν λόγω οργανισμό με τίποτα.

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ;
Όπως οι περισσότεροι οπαδοί και ο Οσυφε, έχουμε και εμείς καταλάβει οτι αυτός ο νόμος δεν έχει να κάνει μόνο με το γήπεδο και τον οπαδικό χώρο. Είναι ένας νόμος σκληρός που δοκιμάζετε εδώ για να εξετάσουν τις αντιδράσεις του λαού. Μετά από εδώ θα βγεί και παραέξω στην κοινωνία. Ο λόγος που δοκιμάζετε στα γήπεδα, και όχι κάπου αλλού είναι ένας. Στα γήπεδα δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη αντίδραση, αφού δεν υπάρχει ''συνδικαλισμός''. Οι οπαδοί δεν είναι ενωμένοι. Τους χωρίζουν αβυσσαλέα μίση. Εκεί πατάει η κυβέρνηση. Για να πετύχουμε το σκοπό μας, πρέπει να να δείξουμε στην κοινωνία, οτι αυτά που λουζόμαστε εμείς σήμερα, θα τα λουστούν αυτοί αύριο. Ο νόμος θα πέσει όταν θα έχουμε την κοινωνία με το μέρος μας. Ο λαός όμως έχει χίλια δύο προβλήματα πιθανόν να μην κάτσει να ασχοληθεί μαζί μας. Έχει άλλους νόμους που τον βασανίζουν. Μην γελιόμαστε. Αυτοί είναι οι τρόποι της νέας παγκόσμιας αστυνομοκρατούμενης χούντας που έρχετε.



Πρέπει να δείξουμε οτι αυτος ο νόμος δεν είναι οπαδικός. Είναι κοινωνικός. Μας αφορά όλους. Έτσι μπορεί να κερδίσουμε, όχι μόνο οι οπαδοί αλλά και οι απλοί άνθρωποι. Για αυτό ας κάτσουνε οι οπαδοί και οι χούλιγκανς κάτω να βρούνε ένα τρόπο συννενόησης. Ας ξεκινήσουμε από το επίπεδο της γειτονιάς μας και μετά σκαλί σκαλί θα συνεχίσουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο της πόλης.Είναι δύσκολο το ξέρουμε δεν τρέφουμε αυταπάτες. Για αυτο λέμε να ξεκινήσουμε απο την γειτονιά, εκει γνωριζόμαστε ματαξύ μας.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Θέλουμε να επισημάνουμε ως Αρειανοί, που ανήκουμε στον πυρήνα της Αντίστασης, ότι δεν αναγνωρίζουμε κανέναν Αρειανό που μας εκπρωσοπεί στον Οσυφε. Αυτοί οι αντιπρόσωποι δεν εκλέχτηκαν από κανέναν μας, δεν τους επέλεξε κανείς. Μόνοι τους πήραν την πρωτοβουλία να μας εκπροσωπήσουν, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Για το τέλος θέλουμε να αναφέρουμε, ότι ευχόμαστε στον Οσυφε να πετύχει την κατάργηση του νόμου. Η λύση να προσφύγουν στα ευρωπαικά δικαστήρια(τα οποία βέβαια είναι ελεγχόμενα και συννενούν σε βομβαρδισμούς λαών) ίσως φέρει αποτέλεσμα. Οι τρόποι που χρησιμοποιεί ο Οσυφε όμως, μας αναγκάζουν να απομακρυνθούμε από κοντά του.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ