Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Να που ξανάρθε ο καιρός να δούμε το ''αντιπροσωπευτικό'' μας συγκρότημα να αγωνίζεται στην τελική φάση του EURO. Εμάς βέβαια δεν μας αντιπροσωπεύουν ούτε κατά διάνοια οι φίρμες που αποτελούν αυτήν την ομάδα. Τι κοινό μπορούμε να έχουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι που ζούμε στις λαϊκές γειτονιές, με τους διάσημους παίχτες που μένουνε σε βίλες εκατομμυρίων; Τι σχέση μπορούμε να έχουμε εμείς οι εργάτες των 700 ευρώ, με αυτούς που τα λεφτά που παίρνουν, εμείς δεν επρόκειτο να τα βγάλουμε ούτε σε 200 ζωές; Γιατί να υποστηρίξουμε αυτούς που όταν σημειώνουν κάποια αθλητική ''επιτυχία'', γίνονται ένα, πανηγυρίζοντας με τα καθάρματα που μας κυβερνάνε και μας τυρανάνε;
Αναρωτιόμαστε τι έχουμε να κερδίσουμε εμείς από αυτήν την ιστορία με το euro. Θα αλλάξει κάτι στην ζωή μας; Θα ανέβουν οι μισθοί μας; Θα γίνουν φτηνότερα τα προϊόντα; Θα βρούμε δουλειά; Σίγουρα όχι. Κάποιοι άλλοι όμως έχουν να κερδίσουν πολλά. Οι παίχτες θα αυξήσουν το κασέ τους, οι πολιτικοί θα βρούνε ευκαιρία για δημόσια προβολή, οι πολυεθνικές εταιρίες θα βρούνε ένα πολύ καλό χώρο για διαφήμιση, και οι μεγαλοκαναλάρχες θα δούνε τις καταθέσεις τους να εκτοξεύονται λόγο αυτών των διαφημίσεων.


Τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις τις φτιάχνουν αυτοί για αυτούς. Για να κονομάνε αυτοί. Εμείς δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα.


Θα κάτσει λοιπόν ο νεοέλληνας να παρακολουθήσει την ''αγαπημένη'' του. Θα συμμετέχει και αυτός σαν καλό πρόβατο που είναι στην γιορτούλα-παγίδα των πολυεθνικών. Θα πιαστεί για ακόμα μια φορά κορόιδο. Θα δει και την ''αγαπημένη'' του να βάζει κανα 2 γκολ και θα νοιώσει εθνικά περήφανος. Το πρωί βέβαια θα σηκωθεί να πάει στην δουλειά και τίποτα δεν θα έχει αλλάξει. Το αφεντικό του θα συνεχίζει να τον βρίζει και να τον χρησιμοποιεί σαν δούλο. Τότε ξεχνάει την χθεσινοβραδινή του περηφάνια και συνεχίζει να είναι ραγιάς.

Άκου λίγο νεοέλληνα. Όταν και άμα η ομάδα σου κερδίσει κάποια από τις μεγάλες ομάδες μην τον παίξεις και πολύ ελληνόμαγκας. Κοίτα λίγο τους μισθούς που παίρνουνε σε αυτή την χώρα, που μπορεί να είναι και τριπλάσιοι από τους δικούς μας, και μπες ξανά στο μίζερο καβούκι σου. Ξύπνα μαλάκα νεοέλληνα και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Το πρωί θα γκρινιάζεις πάλι στην στάση του λεωφορείου, είτε το σηκώσουμε το γαμημένο είτε όχι.


Μην ξεχνάμε ότι μετά την κατάκτηση του euro το 2004, ξεκίνησε η κατασκευή του άθλιου νόμου περι βίας στα γήπεδα που οδήγησε μέχρι σήμερα πολλούς ανθρώπους στην φυλακή. Μια νέα πιθανή επιτυχία, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρει έναν ακόμα πιο σκληρό κατασταλτικό νόμο. Για αυτό πρέπει όλοι μαζί να ευχηθούμε στην εθνική ομάδα, να πατώσει σε αυτό το euro.


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!

Τι είμαστε; Εθνοπροδότες;;;; Βρε δεν γαμιέστε!!!

Αυτό είναι το δώρο που στείλαμε σαν Αντίσταση στην αποστολή της Εθνικής ομάδας.