Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

Στις 25 Μαρτίου η αγαπημένη μας ομάδα έκλεινε Τα 94 χρόνια ζωής.


Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ λοιπόν Έκανε μια μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια του σωματείου.


Κάλεσε πολλούς και διάφορους. Από παλιούς παίχτες μέχρι παράγοντες του καθεστώτος
που κυβερνάει την χώρα


Εκεί είναι το πρόβλημα. Τι δουλειά έχεις να συναναστρέφεσαι με αυτούς;


Θα βγει βέβαια η Π.Α.Ε. και θα σε πει επικοινωνιακό ζήτημα, επαφές, γνωριμίες και στην τελική είμαι εκλεγμένος από τη ΛΕΣΧΗ. Εσείς με εκλέξατε. Και από την στιγμή που σέβεσαι ένα λαοκρατικό όργανο όπως την λέσχη δεν μπορείς να πεις περισσότερα.


Στην εκδήλωση όμως παραβρέθηκε και ο Super-3-.


Και αναρωτιόμαστε πως οι μεγάλοι επαναστάτες, οι αντάρτες, οι ανυπότακτοι, αυτοί που όταν τους ακούς η τους διαβάζεις νομίζεις ότι αρχηγοί του συνδέσμου τους είναι ο Τσε Γκεβάρα και ο Σιμον Μπολιβάρ, πως αυτοί κατάφεραν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τα καθάρματα που κυβερνάνε την χώρα; Να κινούνται στον ίδιο χώρο με αυτούς που επηρεάζουν αρνητικά κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας.

Στην επάνω φωτογραφία βλέπουμε τον Ιωαννίδη με τον Καλαφάτη. Υφυπουργός αθλητισμού ο ένας υφυπουργός ανάπτυξης ο άλλος. Στελέχη της κυβέρνησης και οι δυο. Ξεχάσαν μήπως οι επαναστάτες του γλυκού νερού ότι πριν λίγο ο καιρό ο Ιωαννίδης με τον Λιάπη παρουσίασαν ένα καινούργιο νόμο πιο σκληρό και απο αυτόν του Ορφανού; Ξεχάσαν οτι και σήμερα υπάρχουν οπαδοί μέσα στα μπουντρούμια; Και μην βγεί κανείς να μας πει οτι τους μιλήσανε και τους πιέσανε για τον νόμο και άλλες τέτοιες αηδίες. Ναι και μετά φάγανε και ένα φερε ροσε. Μας κακομαθένετε κύριε υφυπουργέ.

Δείτε σε αυτό το τραπεζάκι πως μοστράρουνε τις αφεντομουτσουνάρες τους στελέχη του κυβερνόντος κόμματος(κάπου εκεί κοντά πρέπει να είναι και το τραπεζάκι με τους συνδεσμίτες-επαναστάτες). Γκιουλέκας, Ψωμιάδης σε πρώτο πλάνο. Ψωμιάδης, ο άνθρωπος που όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει οτι στηρίζει τον πρωθυπουργό. Δηλαδή στηρίζει την κυβέρνηση της ανεργίας, της ακρίβειας και χιλίων δυο άλλων αρνητικών. Τώρα ποιοι άλλοι ήταν εκεί δεν γνωρίζουμε ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ.

Εκεί ήταν αυτοί που μόνο με το νου τους κάνουν αντίσταση. Βέβαια όταν έρχεσαι σε επαφή συζητάς και συναναστρέφεσαι με τέτοια άτομα κάνεις κάποια αντίσταση. Κάνεις αντίσταση στην εργατική τάξη, στους συνταξιούχους, στους ανέργους και γενικά σε όλους αυτούς που θέλουν το κακό της καλής μας κυβέρνησης.

Δεν έχει καταλάβει ο Σαουρίδης και οι αυλικοί του οτι, όταν πας σε χώρους που βρίσκονται οι αφεντάδες της βουλής και συζητάς όμορφα και ωραία, νομιμοποιείς τα εγκλήματα τους και δίνεις στήριξη σε αυτούς;

Ότι δεν μπορείς για το καλό της ομάδας όπως ευαγγελίζεστε να ανέχεσαι την ''δημοκρατική'' μπότα κάτω από την οποία στενάζει ένας ολόκληρος λαός.

Για ακόμα μια φορά θα τονίσουμε ότι, στην χώρα που βασιλεύει η πουστιά και οι υπόγειες συναλλαγές, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ.