Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Πριν λίγες μέρες η ομάδα μας έδινε ένα δύσκολο αγώνα στην Αθήνα με την Αεκ. Τα παιδιά της Αντίστασης αποφάσισαν να οργανώσουν την δεύτερη εκδρομή τους μετά από αυτήν στη Λάρισα. Οι δυσκολίες πολλές για να οργανώσεις μια εκδρομή χωρίς να έχεις σύνδεσμο, χωρίς να στέλνεις ανακοινώσεις σε εφημερίδες, χωρίς να έχεις ραδιοφωνική εκπομπή να το μεταδώσεις. Όταν θέλεις όμως κάτι παρά πολύ και έχεις πίστη και λύσσα το καταφέρνεις. Από στόμα σε στόμα λοιπόν, με 5-6 τηλέφωνα και τα άτομα για το λεωφορείο μαζεύτηκαν.




Παραμονή το βράδυ της εκδρομής επικοινωνούμε με το ταξιδιωτικό γραφείο για να τους δώσουμε τον ακριβή χώρο της αναχώρησης. Εκείνη την στιγμή έρχεται το σοκ. Μας πληροφορούνε από το πρακτορείο οτι δεν υπάρχει λεωφορείο. ''μα χτες που μιλήσαμε μας είπατε ότι υπάρχει και κλείσαμε''. Η απάντηση τους συνεχίζει να είναι αρνητική. Εκείνη την στιγμή καταλαβαίνουμε ότι κάποιος μας την έχει φέρει ύπουλα. Ξεκινάμε έναν αγώνα δρόμου να βρούμε λεωφορείο λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει η εκδρομή.Μετά από απανωτά τηλέφωνα και τρέξιμο καταφέρνουμε και βρίσκουμε λεωφορείο.Έτσι είναι η Αντίσταση. Κουβαλάει λύσσα μέσα της. Δεν καταθέτει τα όπλα ποτέ.

Όλοι αναρωτιέστε βέβαια όπως και εμείς ποιο ήταν αυτό το αόρατο χέρι που πήγε με αυτόν τον ύπουλο τρόπο να μας κόψει την εκδρομή. Ενδείξεις υπάρχουν πολλές. Δεν έχουμε όμως τις αποδείξεις ώστε να βγάλουμε στην φορά τους ένοχους.

Θα μας ρωτήσουν κάποιοι τι συμφέρον μπορεί να είχε αυτός ή αυτοί που το κάνανε. Θα τους απαντήσουμε ότι, όταν μετά από πολλά χρόνια πας να σπάσεις αυτό το εκδρομικό μονοπώλιο που κατέχουν οι δυο βασικοί σύνδεσμοι του Άρη και δημιουργείς μια τρίτη επιλογή, πιστέψτε μας, κάποιοι έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι αυτοί που θέλουν να κρατήσουν τον λαό του Άρη εγκλωβισμένο σε αυτό το διπολικό συνδεσμιακό σύστημα που οι ίδιοι με τον τρόπο τους έχουν επιβάλει προς συμφέρον τους. Οι μεν Superades έχουν την απόλυτη εξουσία και κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανέναν, οι δε Ιερολοχίτες μέσα από αυτήν την κατάσταση καταφέρνουν ακόμα και επιβιώνουν(ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη) συσπειρώνοντας τους αντι-Superades. Έτσι είναι και οι δυο άκρως ευχαριστημένοι. Και τους δυο θα τους χαλούσε ένας τρίτος πόλος.

Πασοκ- Νέα Δημοκρατία

Φασίστες-Αντιφασίστες

Super 3 - Ιερολοχίτες.

Κλασικά διπολικά συστήματα. Κλασική συνταγή της εξουσίας.

Το παράδοξο είναι ότι όταν εμφανίζεται η τρίτη επιλογή κατά έναν περίεργο τρόπο οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές την πολεμάνε και οι δυο λυσσαλέα. Πολύ φυσικό αφού δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα με τα οποία είναι και οι δυο ικανοποιημένοι.

Εμείς για ακόμα μια φορά θα προτείνουμε στον λαό του Άρη να απεγκλωβιστεί από αυτή την ιστορία, να δημιουργήσει τους δικούς του πυρήνες και να οργανώσουν τα δικά τους αυτόνομα λεωφορεία. Δεν είναι δύσκολο. Εμείς δείξαμε ότι μπορούμε. Εσείς γιατί όχι;

Και υποσχόμαστε ότι όταν ξαναβρεθούν κάποια αόρατα χέρια, να βάλουν φρένο σε οποιοδήποτε αυτόνομο λεωφορείο είτε δικό μας είτε αλλού πυρήνα,

ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ

Με αυτό το κείμενο θέλουμε να δείξουμε σε όλους του Αρειανούς την βρωμιά και τον κομπλεξισμό που έχει φωλιάσει μέσα στο συνδεσμιακό κίνημα του Άρη μας.

Σε ''Αρειανούς'' που προσπαθούν να εμποδίσουν συνοπαδούς τους να ταξιδέψουν για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, μόνο μια κατηγορία μπορούμε να τους προσάψουμε.

Αυτή της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.