Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.ΣΥ.Φ.Ε.

Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει για τον ΟΣΥΦΕ από τον καιρό που ιδρύθηκε. Με αυτό το κείμενο θέλουμε να πάρουμε θέση και να πούμε την γνώμη μας για τον ΟΣΥΦΕ.

Όταν μάθαμε οτι γίνονται κινήσεις για την δημιουργία ενός οργανισμού που θα ενώνει όλους τους οπαδούς οι περισσότεροι το είδαμε θετικά. Είπαμε οτι επιτέλους, ήρθε η ώρα να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα μίση και να δούμε απο κοινού ,πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτό το καινούργιο νομοσχέδιο-έκτρωμα. Κάποιοι σύνδεσμοι ομάδων αρνήθηκαν αμέσως την συμμετοχή τους στον Οσυφε, για δικούς τους καθαρά προσωπικούς λόγους, τους οποίους θεωρούμε εντελώς λάθος.

Ο Οσυφε ιδρύθηκε, και είπαμε οτι τώρα ξεκινάμε τον πόλεμο, αλλά.... Αλλά τα πράγματα δεν ήτανε όπως τα περιμέναμε. Από τις πρώτες μέρες είδαμε τον Οσυφε να μην κυρήτει τον πόλεμο αλλά να προσπαθεί να έρθει σε συνεργασία με διάφορους κρατικούς φορείς(πολιτικούς, κυβερνητικούς,αστυνομία), και μάλιστα να παραπονιέται γιατί λέει αυτοί δεν τους καλούσαν σε διάφορες συζητήσεις που κάνανε.

Μα ειναι δυνατόν ποτέ να σε καλέσει ο εχθρός σου να συζητήσετε πως θα σε αντιμετωπίσει;

Δεν έχουν καταλάβει στον Οσυφε, οτι δεν πρέπει να ζητάμε να μιλήσουμε με ανθρώπους, που ειναι υπεύθυνοι για τόσες άδικες φυλακίσεις που μέρα με την ημέρα αυξάνονται; Αυτοί οι ανθρωποι θέλουν το κακό μας για το καλό τους.

Και έφτασε η στιγμή που ο Οσυφε έκανε το τραγικό λάθος. Το λάθος που μας έκανε να τον σιχαθούμε. Συναντήθηκε με εκπροσώπους και βουλευτές του πασοκ, μετά την παρουσίαση του νόμου Λιάπη-Ιωαννίδη, για να συζητήσουν αυτό το πρόβλημα. Πέσανε σαν πρωτάρηδες στην παγίδα της αντιπολίτευσης. Τους έπιασε ο καημός στο πασοκ ξαφνικά να ενδιαφερθούν για τους οπαδούς. Μα ειναι δυνατόν να μην κατάλαβαν στον Οσυφε αυτό το βρώμικο παιχνίδι;

Πήγανε μάλιστα και στην βουλή!!!!!!!!!!!!!! Στο γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του πασοκ!!!!!!!!!!!!!!! Μπήκαν στο μπουρδέλο, που ολοι έλληνες θέλουν να κάψουν, και συζήτησαν με αυτούς που όλοι οι έλληνες θέλουν να κρεμάσουν. Μπράβο σου Οσυφε!!!! Που να πάει το φτωχό σας μυαλουδάκι, οτι καθαρά και μόνο για πολιτικό συμφέρον σας κάλεσε εκεί η αντιπολίτευση. Σαν τα πρόβατα πήγατε. Ο μόνος λόγος που μπορεί να ασχοληθεί το πασοκ με τους οπαδούς, είναι για να τσιμπίσει κάποιους ψήφους και να βγάλει προς τα έξω ένα πιο λαικό προφίλ, το οποίο έχει χάσει.

Δεν είδαμε τόσο καιρό κάτι οργανωμένο από τον Οσυφε. Δεν είδαμε μια γενική αποχή σε όλα τα γήπεδα. Δεν είδαμε πορείες οπαδών(οχι όλοι μαζί αυτό είναι αδύνατο ακόμη) συντονισμένες από τον Οσυφε. Δεν είδαμε ένα πανί με την υπογραφή του Οσυφε σε όλα τα γήπεδα. Δεν έχουμε δει τίποτα. Και είδαμε συνάντηση με μέλη του πασοκ!!!!!!!!!

Η θέση μας μετά από αυτή την πράξη του οσυφε, να συναντηθεί με μέλη του πασοκ, είναι εντελώς αρνητική. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με τον εν λόγω οργανισμό με τίποτα.

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ;
Όπως οι περισσότεροι οπαδοί και ο Οσυφε, έχουμε και εμείς καταλάβει οτι αυτός ο νόμος δεν έχει να κάνει μόνο με το γήπεδο και τον οπαδικό χώρο. Είναι ένας νόμος σκληρός που δοκιμάζετε εδώ για να εξετάσουν τις αντιδράσεις του λαού. Μετά από εδώ θα βγεί και παραέξω στην κοινωνία. Ο λόγος που δοκιμάζετε στα γήπεδα, και όχι κάπου αλλού είναι ένας. Στα γήπεδα δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη αντίδραση, αφού δεν υπάρχει ''συνδικαλισμός''. Οι οπαδοί δεν είναι ενωμένοι. Τους χωρίζουν αβυσσαλέα μίση. Εκεί πατάει η κυβέρνηση. Για να πετύχουμε το σκοπό μας, πρέπει να να δείξουμε στην κοινωνία, οτι αυτά που λουζόμαστε εμείς σήμερα, θα τα λουστούν αυτοί αύριο. Ο νόμος θα πέσει όταν θα έχουμε την κοινωνία με το μέρος μας. Ο λαός όμως έχει χίλια δύο προβλήματα πιθανόν να μην κάτσει να ασχοληθεί μαζί μας. Έχει άλλους νόμους που τον βασανίζουν. Μην γελιόμαστε. Αυτοί είναι οι τρόποι της νέας παγκόσμιας αστυνομοκρατούμενης χούντας που έρχετε.



Πρέπει να δείξουμε οτι αυτος ο νόμος δεν είναι οπαδικός. Είναι κοινωνικός. Μας αφορά όλους. Έτσι μπορεί να κερδίσουμε, όχι μόνο οι οπαδοί αλλά και οι απλοί άνθρωποι. Για αυτό ας κάτσουνε οι οπαδοί και οι χούλιγκανς κάτω να βρούνε ένα τρόπο συννενόησης. Ας ξεκινήσουμε από το επίπεδο της γειτονιάς μας και μετά σκαλί σκαλί θα συνεχίσουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο της πόλης.Είναι δύσκολο το ξέρουμε δεν τρέφουμε αυταπάτες. Για αυτο λέμε να ξεκινήσουμε απο την γειτονιά, εκει γνωριζόμαστε ματαξύ μας.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Θέλουμε να επισημάνουμε ως Αρειανοί, που ανήκουμε στον πυρήνα της Αντίστασης, ότι δεν αναγνωρίζουμε κανέναν Αρειανό που μας εκπρωσοπεί στον Οσυφε. Αυτοί οι αντιπρόσωποι δεν εκλέχτηκαν από κανέναν μας, δεν τους επέλεξε κανείς. Μόνοι τους πήραν την πρωτοβουλία να μας εκπροσωπήσουν, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Για το τέλος θέλουμε να αναφέρουμε, ότι ευχόμαστε στον Οσυφε να πετύχει την κατάργηση του νόμου. Η λύση να προσφύγουν στα ευρωπαικά δικαστήρια(τα οποία βέβαια είναι ελεγχόμενα και συννενούν σε βομβαρδισμούς λαών) ίσως φέρει αποτέλεσμα. Οι τρόποι που χρησιμοποιεί ο Οσυφε όμως, μας αναγκάζουν να απομακρυνθούμε από κοντά του.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ