Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΑΝΤΙ-ΣΟΥΠΕΡΙΣΜΟΣ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Από τις πρώτες μέρες που η Αντίσταση έκανε την εμφάνισή της, κάποιοι προσπάθησαν αμέσως, να της κρεμάσουν την ταμπέλα του αντι-σουπερά. Με αυτό το κείμενο θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.




Η Αντίσταση έχει τις δικές της ιδέες και αρχές. Δεν χρειάζετε να εναντιωθεί σε κάποιον για να απόκτησει υπόσταση. Σιγά σιγά με τα κείμενα της, δείχνει την πολιτικο-οπαδική της ταυτότητα και τις αρχές που πρεσβεύει. Οποιανού δεν του αρέσουν προβλημά του. Όταν οι άλλοι με τις πράξεις τους, πηγαίνουν κόντρα στις ιδέες, στις αρχές, και στις απόψεις της Αντίστασης, τότε δεν της αφήνουν περιθώριο να μην ασχοληθεί με αυτούς. Και στην τελική, όταν έχεις αναλάβει την ηγεμονία του συνδεσμιακού κινήματος του Άρη, κρίνεις και κρίνεσαι. Για αυτό, αποποιούμαστε το τίτλο του αντι-σουπερά, όχι βέβαια απο κάποιον φόβο, αλλά για να δείξουμε, οτι η ύπαρξη μας δεν στηρίζετε πάνω στην μη θέληση ύπαρξης κάποιων άλλων.





Αν θέλουνε οι ''φιλοι'' μας οι σουπεράδες να βρουν εχθρούς τους, ξέρουν που να ψάξουν. Άλλοι είναι οι πρεσβευτές του αντι-σουπερισμού εδώ και χρόνια. Ενός στείρου αντι-σουπερισμού που δεν στηρίζετε σε επιχειρήρηματα, ούτε σε προτάσεις, αλλά σε προσώπικες κόντρες και φιλοδοξίες. Εκεί να ψάξουν όχι σε εμάς. Εμείς δεν έχουμε σκοπό να φάμε την θέση κανενός. Δεν έχουμε βλέψεις τέτοιες. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχουν, οι συνδεσμιακοί παράγοντες της Σεφέρη και του ΣΟΛ. Δεν ήρθαμε για να ανοίξουμε παραρτήματα. Δεν ήρθαμε να γίνουμε ηγέτες. Ήρθαμε να συνεργαστούμε με τον λαό του Άρη.(αυτο το αποδείξαμε περίτρανα αφού στις εκδρομές μας ήρθανε και άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με πολιτικά. Δεν κανουμε διαχωρισμούς) ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ3 ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ3. Μόνο που σκεφτόμαστε οτι μπορεί να γίνουμε σαν εσάς, ταράζεται το στομάχι μας.





Ο αντι-σουπερισμός είναι η μεγάλη παγίδα που μπορεί να πέσει κάποιος, που προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καινούργιο μέσα στον Άρη. Είναι αυτό που περιμένουν κάποιοι για να πατήσουν και να σε πολεμήσουν, όταν ξεκινάς κάτι νέο. Είναι η ευκαιρία αυτών, να σε λοιδωρήσουν και να σε παρουσιάσουν σαν εχθρό του Άρη. Αυτό όλο βέβαια έχει μια βάση, αφού όλα αυτά τα χρόνια, όσοι κοντράρανε το Σουπερ3 είχαν σαν μόνο σκοπό να του φάνε την θέση, και ταυτόχρονα να βλάψουν την ομάδα. Δεν είχαν ενδοιασμό κάποιοι, να συνεργαστούν ακόμη και με παράγοντες βρυκόλακες όπως ο Λάκης Ιωαννίδης(περίπτωση ΕΣΦΑ). Αυτοί είναι που δώσανε το δικαίωμα στον σουπερά να θεωρεί εχθρό του, όποιον δεν τον γουστάρει. Αυτό εκμεταλεύτηκαν και οι αρχισυνδεσμίτες τους, για να μπορούν να κρατάνε την μονοκρατορία τους.(Δεν γουστάρεις τον Σουπερ3; Είσαι δάχτυλος του Γράντα, ποντίκι και άλλα τέτοια). Εμείς φυσικά δεν είμαστε χθεσινοί να την πατήσουμε έτσι εύκολα, ούτε και πουλημένα τομάρια να συνεργαστούμε με τέτοια βαμπίρ. Ασχοληθήκαμε στα πρώτα κείμενα μας με τον Σουπερ3 επίτηδες, με σκοπό να δείξουμε σε όλους οτι δεν υπάρχει καμία σχέση με τον εν λόγω σύνδεσμο. Ότι δεν συμφωνούμε με το συντηρητικό οπαδισμό του, και τις ανεπίτρεπτες συναναστροφές του με διαφόρους. Ότι δεν συμφωνούμε με την νοοτροπία του και τις επιλογές του. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει και μια άλλη οπαδική άποψη. Μια άλλη οπαδική γνώμη, ένας άλλος οπαδικός τρόπος ζωής. Διαχωρίσαμε την θέση μας καθαρά και ξάστερα. Τουλάχιστον εμείς το κάναμε εξ αρχής και αντρίκια. Δεν το κάναμε υπογείως και με πουστιά.




Το ότι θα ανεχτούμε τα μούτρα σας και εσείς τα δικά μας, είναι κάτι που δεν μας ευχαριστεί αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η οπαδική ζωή.





ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ....

Επειδή όλα αυτά τα χρόνια όταν εμφανιζόνται κάποιοι άνθρωποι και δείχνουν την αντίθεση τους στον Σουπερ3, εκείνη ταυτόχρονα την εποχή κάνουν την εμφάνιση τους και κάτι γυμνοσάλιαγκες(τύπου βελιδείου), έτοιμοι να εκμεταλευτούν την ευκαιρία. Είναι αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες που για πολλά χρόνια κράτησαν όμηρο τον Άρη και τους οπαδούς τους. Είναι μαζί τους και κάτι άλλοι γυμνοσάλιαγκες-οπαδοί που τους στηρίζουν, με την ελπίδα να ξαναχτίσουν μαζί στον Άρη την αυτοκρατορία της πουστιάς και να βασιλέψουν όλοι μαζί. Σε αυτούς μόνο ένα πράγμα έχουμε να πούμε. Στήριγμα σε εμάς ούτε να σκεφτείτε ότι θα βρείτε. Μην τολμήσετε να μας πλησιάσετε ούτε στα 100 μετρα. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.




ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SUPER-3- ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ.
ΔΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ -ΔΡΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.