Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Έφτασε σήμερα στα αυτιά μας κάτι που δεν μας άρεσε καθόλου. Μας ανέφεραν κάποια άτομα ότι ακούσαν σε ραδιοφώνικες εκπομπές τις πόλης, να διαβάζονται μυνήματα του τύπου : ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙ-SUPER-3- και λοιπές μαλακίες. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη για αυτά τα περιστατικά. Θεωρούμε ότι είτε είναι από λάθος αντίληψη κάποιων για την Αντίσταση, είτε προβοκάτσια από κάποιους άλλους. Δεν ακούμε ραδιοφωνικές εκπομπές ούτε διαβάζουμε αθλητικές εφημερίδες και αυτό προτείνουμε και σε όλους. Δεν θέλουμε να έχουμε ουδεμία επαφή με δημοσιογράφους. Είναι εχθροί μας.
Για κάποιους που δεν εννόησαν καλά το ρόλο μας, να τους πούμε οτι το να μην συμφωνούμε σχεδόν σε όλες τις θέσεις μας με τον Super-3-, δεν μας κάνει αντισουπεράδες, μας κάνει Αντίσταση.
Δεν ήρθαμε να σπείρουμε την διχόνοια, αλλά ούτε να φέρουμε την ομόνοια. Δεν είμαστε ούτε διάβολοι ούτε άγιοι. Δεν ήρθαμε να φάμε την θέση κανενός. Ήρθαμε για να φέρουμε καινούργιες προτάσεις και ιδέες.
Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο κείμενο, στήριγμα σε εμάς δεν θα βρούνε γυμνοσάλιαγκες τύπου βελιδείου. Όσοι πιστεύετε κάτι τέτοιο να το ξεχάσετε.
ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ''ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ'' ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ.