Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΛΕΣΧΗ: ΕΝΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Η ΑΡΕΙΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να κάνει, αφού θεωρεί την δημιουργία της λέσχης μια επαναστατική πράξη. Το να διώχνεις τους μεγαλοπαράγοντες, και στην θέση τους να βάζεις την λαϊκή θέληση και επιλογή, και το να δημιουργείς μια κοινότητα ανθρώπών που θα αποφασίζουν αυτοί για τον εαυτό τους, και όχι ο κάθε διαφημιζόμενος καπιταλιστής ''Μεσσίας'', μόνο ως επαναστατική πράξη μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Η δημιουργία της λέσχης ,είναι πολύ πιθανό να έχει αντίκτυπο και να επηρεάσει και οπαδούς άλλων ομάδων, αλλά και άλλες κοινωνικές ομάδες εκτός ποδοσφαίρου. Μπορεί να δείξει στον κόσμο, ότι έχει την δυνατότητα να πάρει τις τύχες του στα χέρια του και να αυτό-οργανωθεί, χωρίς να χρειάζεται να τον ελέγχει και να τον εκμεταλλεύεται ο κάθε ψευτοηγέτης, δήθεν για το καλό του.

Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα προκαλέσει την σφοδρή αντίδραση αυτών που γεμίζουν τις τσέπες τους και τις κοιλάρες τους, με τον κόπο και τον μόχθο των απλών ανθρώπων. Αν αυτοί οι απλοί άνθρωποι, δημιουργήσουν ένα μοντέλο ανάλογο με την λέσχη στην δουλεία τους, στην γειτονία τους, στην ομάδα τους, θα δώσουν τέλος στην παντοκρατορία των αχόρταγων για χρήμα, τεράτων. Αυτά τα σιχαμερά υποκείμενα, θα κάνουν ότι μπορούν για να πολεμήσουν τέτοιες λαϊκές πρωτοβουλίες. Το ισχυρότερο όπλο που θα χρησιμοποιήσουν, είναι να αποδείξουν ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτυγχάνουν. Για αυτό οι πιθανές επιτυχίες του Άρη να τους δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτό τους το έργο. Δεν λέμε σε καμία περίπτωση ότι η επανάσταση θα ξεκινήσει από τον Άρη. Απλά η ομάδα αυτή, με το μοντέλο που ακολουθεί δίνει ένα παράδειγμα για το πώς μπορούμε μέσω της αυτό-οργάνωσης, να χτυπήσουμε αυτούς που εξουσιάζουν τις ζωές μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Επειδή ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε, και με ποίους έχουμε να κάνουμε, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους. Δεν πρέπει με τίποτα να επιτρέψουμε κάποιους να κομματικοποιήσουν την λέσχη. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου εντολοδόχοι των κομμάτων παρεισέφρησαν μέσα σε λαϊκές οργανώσεις (πχ συνδικαλισμοί) και τις κατέκτησαν εκ των έσω, προς όφελος τών αφεντικών τους. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Είναι σίγουρο ότι θα το προσπαθήσουν. Για αυτό τα μάτια μας ανοιχτά και να είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση, για να στέλνουμε από εκεί που ήρθαν αυτά τα βρωμερά και μίζερα ανθρωπάκια.


ΓΙΑΤΙ;

Δυστυχώς βλέπουμε κάτι που δεν μας αρέσει καθόλου. Παρότι η λέσχη έχει αποδείξει την αξία της, βλέπουμε τον λαό του Άρη, να μην την έχει αγκαλιάσει όπως θα έπρεπε. Δεν ξέρουμε τι φταίει δεν είμαστε ειδικοί. Περιμένουμε να δούμε στην συνέχεια, πως θα αντιμετωπισθεί αυτή η απάθεια των Αρειανών όσο αφορά το ζήτημα της λέσχης. Φυσικά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.

ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βλέπουμε να οργανώνονται συνελεύσεις της λέσχης σε πολυτελή ξενοδοχεία. Θεωρούμε ότι αυτό είναι μεγάλο λάθος. Η λέσχη είναι μια λαϊκή βάση. Αποτελείτε κατά το μεγαλύτερο της μέρος από λαϊκά στρώματα. Δεν έχει θέση σε πολυτελείς αίθουσες ξενοδοχείων. Δεν μας ενδιαφέρει αν το ξενοδοχείο ανήκει σε αρειανό. Θέλουμε να δούμε την λέσχη στις γειτονιές μας. Να την νιώσουμε δίπλα μας, να την νιώσουμε δικιά μας. Υπάρχουν παρά πολλοί δημοτικοί χώροι σε δήμους, όπου η λέσχη θα μπορούσε να βρει στέγη. Δεν πρέπει μόνο ο λαός να πλησιάσει την λέσχη αλλά και η λέσχη τον λαό.

Η δική μας κριτική είναι πάντα καλοπροαίρετη και έχει σαν σκοπό να δώσει ιδέες και όχι να σπείρει διχόνοιες η να ξεκινήσει πολέμους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρέπει και εσείς να δημιουργήσετε τις δικές σας λέσχες μέσα στις ομάδες μας. Και εσείς, όπως και εμείς παλαιοτέρα, αντιμετωπίζεται προβλήματα με τις διοικήσεις σας. Στείλτε τους από εκεί που ήρθαν και αναλάβετε εσείς την ευθύνη Έτσι μπορούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και να το φτιάξουμε όπως εμείς θέλουμε. Όπως εμάς μας αρέσει. Όπως εμείς γουστάρουμε. Εμείς τα καταφέραμε εσείς γιατί όχι;

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ

ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ