Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!


ΣΟΚ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ!!!!!!! ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ!!!!!!!!! ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!!!!!!!!!!!

11 από τους 14 αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας άρσης βαρών, βρέθηκαν θετικοί στο αντιντόπινγκ-κοντρόλ. (οι υπόλοιποι 3 δεν ελέγχτηκαν γιατί ήταν τραυματίες) Όλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Κανείς δεν το πιστεύει. Θεωρίες συνωμοσίας και βλακείας στήθηκαν. Δεν είναι πιστευτές όμως. Αυτή την φορά κάποιοι την πάτησαν.

Η ιστορία των αναβολικών ξεκινάει κάπου στην Ανατολική Γερμανία την περίοδο του ψυχρού πόλεμου .Ο ανταγωνισμός μεταξύ καπιταλιστικών και κομμουνιστικών χωρών, έχει περάσει μετά τους εξοπλισμούς και στον αθλητισμό. Στην Αν. Γερμανία λοιπόν ξεκινάνε τα στήνονται τα πρώτα εργαστήρια ερευνάς και παραγωγής αναβολικών ουσιών. Την σκυτάλη σχεδόν αμέσως παίρνουν οι Η.Π.Α. και ακολουθούν μετά και οι υπόλοιπες χώρες.

Όλα αυτά τα χρόνια η επιστήμη του ντόπινγκ εξελίσσεται. Φτάνοντας στις μέρες μας να ακούμε ακόμα και για γονιδιακό ντόπινγκ!!! Είναι κοινό μυστικό, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών αθλητών κάνει χρήση τέτοιων ουσιών. O αθέμιτος ανταγωνισμός που επικρατεί σήμερα στον επαγγελματικό αθλητισμό, η δίψα για δόξα και τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών, οδηγούν ή ακόμα και αναγκάζουν τους αθλητές να κάνουν χρήση τέτοιων ουσιών. Φυσικό αυτό όταν η Χ αθλητική πολυεθνική εταιρεία, πιέζει τον αθλητή που σπονσοράρει για διακρίσεις, οι οποίες είναι οι καλύτερες διαφημίσεις για τα προϊόντα τους. Εδώ το περίεργο είναι ότι αθλητές-φίρμες που έχουν συμβόλαια με μεγάλες αθλητικές πολυεθνικές, δεν πιάνονται ποτέ ντοπαρισμένοι ακόμα και αν κάνουν τα 100 μέτρα σε 5 δευτερόλεπτα.

Όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί με τα αναβολικά, είναι απόρροια του επαγγελματικού αθλητισμού. Αυτού του αθλητισμού, που δεν στηρίζεται πάνω στην ευγενή άμιλλα, που δεν στηρίζεται πάνω στο αθλητικό ήθος και στην αξιοπρέπεια, αλλά στηρίζεται πάνω σε οικονομικά συμφέροντα.

Η μόνη λύση σε τέτοια σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός είναι μια. Να ξαναγίνει ερασιτεχνικός. Αν δεν συμβεί αυτό τότε τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν. Θάνατοι αθλητών, προβλήματα υγείας και άλλα σύμπτωμα από την χρήση αναβολικών θα είναι συχνότερα με τον καιρό. Όσο τα αδηφάγο τέρας του καπιταλισμού θα βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους, θα συνεχίζουμε να βλέπουμε αθλητές-πειραματόζωα. Μόνο μια στροφή του αθλητισμού προς τον ερασιτεχνισμό θα σώσει την κατάσταση. Όσοι ακόμα το θεωρούν αυτό αδύνατο, ρομαντικό ή γελοίο, ας προσέξουν μην κάποια μέρα είναι αυτοί που αγανακτισμένοι θα το απαιτήσουν.

Για την εθνική ομάδα, τι να πούμε; Σε μια χώρα όπου και το τελευταίο κύτταρο της βρίσκεται σε σήψη, ο αθλητισμός δεν μπορούσε να μείνει έξω από το χορό. DVD, siemens, ασφαλιστικό, ντόπα και χίλια δυο αλλά, συμπληρώνουν μέρα με την ημέρα το σκηνικό της δυσωδίας. Σε μια ολόκληρη χώρα που τα θεμέλιας της στηρίζονται στην κουτοπονηριά, στην πουστιά και στο ευ κονομήσατε, ο αθλητισμός δεν μπορει να αποτελεί εξαίρεση.

Βλέποντας όλα αυτά όμως, το μεγάλο όνειρο μας αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Κοιτάξτε λίγο γύρω σας και αντιληφθείτε, ότι τελικά δεν είναι τόσο μακρινό αυτό το όνειρο όσο κάποιοι νομίζουν.

Να χαίρονται κάποιοι την ολυμπιάδα τους. Την ολυμπιάδα της ντόπας, της μίζας, των πολυεθνικών εταιριών. Θα νοιώθουμε εθνικά περήφανοι, μόνο κάθε φορά που θα αποκαλύπτεται η μπόχα που κρύβει η νεοελλάδα μέσα της .Το σκηνικό που στήσατε κύριοι καταρρέει. Τα πειρατικά σας βουλιάζουν ένα ένα. Τρέξτε να μπείτε στις τρύπες σας τώρα.

Η Ελλάδα είναι κούκλα και από μέσα πανούκλα.


Ο πυρήνας των Αρειανών Αντιστασιακών καλεί των υφυπουργό αθλητισμού κ. Ιωαννίδη να ανακηρύξει τώρα την μεθιλτριενολονόλη Εθνική μας ντόπα.