Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

Τον τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή της στην πολιτικοποιημένη ''πιάτσα'' της χώρας, μια καινούργια κόντρα. Είναι ο περιβόητος πόλεμος φασιστών-''αντιφα''. Δεν θα σχολιάσουμε τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές, Δεν δίνουμε σημασία. Με αυτή την ανακοίνωση, θέλουμε να αναφέρουμε ότι δεν ανήκουμε σε κανένα από τα δυο αυτά στρατόπεδα. Ο εχθρός για εμάς βρίσκεται στα υπουργεία, στα δικαστήρια, στις τράπεζες, στα αστυνομικά τμήματα, στις βίλες των πλουσίων προαστίων. Εχθρό βλέπουμε τον εργοστασιάρχη που δίνει μισθούς πείνας στον εργάτη, και το εργοστάσιο του μολύνει το περιβάλλον. Εχθρό βλέπουμε τον μεσάζοντα που ανεβάζει τις τιμές στα ύψη. Εχθρό βλέπουμε τον ''αστέρα'' της τηλεόρασης που περνάει σάπια πρότυπα. Εχθρό βλέπουμε τον εργοδότη μας, που μας δίνει ψίχουλα ενώ αυτός κάνει ταξιδάκια αναψυχής στην Χαβάη. Δεν βλέπουμε σαν εχθρό μας ούτε την ελληνική σημαία, ούτε τον Τσε Γκεβάρα. Τέτοιες ανούσιες κόντρες έχουν σαν σκοπό, τον αποπροσανατολισμό της νεολαίας από τους αληθινούς εχθρούς, που αναφέραμε πιο πάνω.


Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Δυστυχώς η κόντρα αυτή έχει πάρει σάρκα και οστά και στα γήπεδα. Βλέπουμε συχνά μέσα στις οπαδικές τάξεις των ομάδων μας, τις δυο αυτές αντιμαχόμενες πλευρές να συγκρούονται, για το ποια θα επικρατήσει, δημιουργώντας ένα τεράστιο μπάχαλο και χωρίζοντας το κόσμο σε καλούς και κακούς, μέσο του παλιού ρητού ''όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας''.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ

Η Αρειανή Αντίσταση θέλει να κάνει γνωστό, ότι διαχωρίζει την θέση της, και δεν έχει καμία σχέση, ούτε συμμετέχει σε αυτό τον ανούσιο πόλεμο. Όμως δεν παύει να βλέπει σαν εχθρούς της κάποιους ψευτοπαληκαράδες-μέλη κόμματος της βουλής, που για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους στο γήπεδο, έρχονται παρεούλα με τα φιλαράκια τους, τους μπάτσους. Μηδενική ανοχή σε τέτοιους γλοιώδεις χαφιέδες και συνεργάτες του αστικοδεξιού καθεστώτος και της αστυνομίας.


ΑΡΕΙΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ